Blog

Mitja Marató València Trinidad Alfonso, una prova rècord

El 18 d’octubre arriba la XXV edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, una de les cites del calendari de «Valencia Ciudad del Running», que consolida i amplia la gran acceptació i sòlida reputació de la ciutat, a escala nacional i internacional.

El Mitjà Marató València Trinidad Alfonso és una prova rècord, tant pel creixement continu de participants, 800 corredors estrangers procedents de 41 països, com pels rècords que afavorix l’altimetria privilegiada que hi ha i el reconeixement que té entre les entitats més importants que regulen i promouen la pràctica de l’atletisme.

media-maraton-valencia-img1
A banda de la prova, hi ha, a més, una sèrie d’activitats paral·leles com ara la fira del corredor en un dels tinglados del port de València, hi haurà punts d’animació per tot el circuit per a ovacionar els corredors i un programa solidari i d’activitats de conscienciació ciutadana ben complet que complementen l’experiència dels corredors i arrelen la prova a la ciutat, fet que suscita un grau més alt de participació de la població resident. No li pegues més voltes, corre per a fer història.

Web: http://www.deportevalencia.com/eventos/xxv-media-maraton-valencia-trinidad-alfonso/

 

619c0cf8ade6442cf95ceaba47679a31

Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso, una prueba récord

 

El 18 de octubre llega la XXV edición del Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso, una de las citas del calendario de Valencia Ciudad del Running, que consolida y amplia la gran aceptación y sólida reputación de la ciudad, a nivel nacional e internacional.

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso es una prueba récord, tanto por el continuo crecimiento de su censo, 800 corredores extranjeros procedentes de 41 países, como por los récords que favorece su privilegiada altimetría y el reconocimiento del que goza entre las principales entidades que regulan y promocionan la práctica del atletismo.

Junto a la prueba, se celebrará una serie de actividades paralelas como la feria del corredor en uno de los tinglados del Puerto de Valencia; se repartirán los puntos de animación por todo el circuito para jalear a los corredores y, habrá un completo programa solidario y de actividades de concienciación ciudadana que complementan la experiencia de los corredores y enraízan a la prueba en la ciudad, suscitando un mayor grado de participación de su población residente. No te lo pienses, corre para hacer historia.