Blog

Els millors arrossos mariners en les IV Jornades Gastronòmiques a la platja de les Arenes

Les Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners se celebraran, del 30 de setembre al 15 d’octubre, a la platja de les Arenes de València. ¡No us ho podeu perdre!

Disset restaurants de la platja de les Arenes han elaborat un menú degustació amb l’arròs com a protagonista. Els menús tenen un preu des de 25 €, segons el restaurant. Només heu de triar un d’ells i tastar-ho. Ja podeu fer les reserves a través de la web www.playadelasarenas.com.

En aquesta edició participen els restaurants Azul Sunset Point, Balandret, Castillo de Arena, Dos Lunas Beach, El Coso del Mar, El Portet, Gabbeach, l’Estimat, La Marcelina, La Muñeca, La Pepica, Marina Beach Club, Panorama, Portolito, Rte. Sorolla del Hotel las Arenas, Rte. Tridente del hotel Neptuno i Vlue Arribar .

A més, podeu guanyar regals, com ara una nit d’hotel, i les 50 primeres reserves tindran un val regal de productes Ale-hop, valorat en 20 €.

Aquesta és la quarta edició d’unes Jornades Gastronòmiques d’Arrossos Mariners, organitzades per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria Platja Les Arenes, que se celebren des de fa quatre anys amb un gran èxit.
La platja de les Arenas és un dels llocs amb una oferta gastronòmica més tradicional i emblemàtica de tota la ciutat, i la seua oferta d’arrossos mariners és de la més variada. A més, ¿què millor que els establiments de la platja i els barris mariners per a reivindicar el valor de la cuina tradicional valenciana?.

De manera que ja ho sabeu, fins al diumenge 15 d’octubre podeu triar el menú i acostar-vos a un dels disset restaurants per a degustar un bon arròs mariner.

Consulteu els menús