Blog

Menja’t Sollana

Gastronomia, Cultura i Turisme, … tot d’una!

Els dies 9,10 i 11 de juny  gaudiràs a Sollana d’actuacions en directe, tapes, arrossos i moltes coses més.

L’Ajuntament de Sollana, en col·laboració amb València Turisme i l’Agència Valenciana de Turisme, ha organitzat la quarta edició de Menja’t Sollana,un festival que combinan la millor gastronomia de les terres de l’Albufera junt a actuacions musicals i teatrals al carrer, així com un acte de solidaritat. En Sollana, un poble de la Ribera Baixa, que està a tan sols 20 minuts de València amb tren, es celebrarà esta quarta edició els dies 9, 10 i 11 de juny. Unes jornades que l’any passat aconseguiren reunir al poble més de 5.000 persones, oferint un tast de la gastronomia local acompanyat d’una programació cultural potent i per a tots els públics.

L’esdeveniment començarà el divendres 9 de juny a les huit de la vesprada i al llarg del cap de setmana, en aquesta quarta edició, la zona de tapes i arrossos torna a situar-se al carrer Doctor Santiago Vidal. Per només 1 €, els assistents podran adquirir tiquets de consumició a la barra central, i directament als estants podran degustar les diferents tapes i arrossos des d’1 €. La zona gratuïta d’activitats infantils i juvenils estarà situada al carrer Rei En Jaume, amb simuladors, maquillatge de fantasia i jocs.

Enguany, la música i el teatre tornen a ser el punt fort de Menja’t Sollana, les actuacions ompliran de cultura els diferents escenaris.

Divendres 9

20.00 h Inauguració d’autoritats amb Eugeni Alemany

21.00 h Monòleg d’Eugeni  Alemanya la zona de les tapes

23.30 h Pacto entre Caballeros, Tribut a Sabina a la zona de tapes

Dissabte 10

12.00 -16.00 h. Ludoteca Pic-nic al carrer Rei En Jaume

19.30 h La Trocamba Matanusca a la zona de tapes

22.30 h La fuerza del Destino. Homenatge a Mecano a la plaçaMajor

Diumenge 11

10.00 h Marxa solidària en benefici de l’AECC de Sollana per la marjal, amb vistes per les terres de conrreu de l’arròs i de l’Albufera.

11- 12:30 h i de 13:30 -16 h Ludoteca Pic-nic al carrer Rei En Jaume

12.30 h Dani Miquel i els Ma Me Mi Mo Músics al carrer Santiago Vidal

15.30 h Batufrogs a la zona de tapes