Blog

La millor oferta turística i gastronòmica t’espera en la Fira de les Comarques

València Turisme porta a la Plaça de Bous de València la Fira de les Comarques, una gran fira turística, que del 4 al 6 de maig exhibeix les millors propostes de les comarques de la província de València.

Interior i litoral

Quaranta-set municipis i dotze mancomunitats ocuparan l’esplanada de la Plaça de Bous de València, per a promoure les destinacions de litoral i interior de les comarques i potenciar els productes turístics de les empreses valencianes.

Concretament, a l’exterior de la Plaça trobareu l’oferta de Llíria, Náquera, Olocau, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Bétera, Serra, Alpuente, Andilla, Chulilla, Sot de Chera, Chera, Mancomunitat de l’Alt Túria, Mancomunitat dels Serrans, Requena, Utiel, Venta del Moro, Villargordo del Cabriel, Camporrobles, Buñol, Chiva, Cheste, Yátova, Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva, Alboraia, el Puig de Santa Maria, Manises, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, Consorci de la Ribera, Sueca, Cullera, Enguera, Mancomunitat de la Canal de Navarrés, Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, l’Associació de Municipis Vall del Xúquer-Cabriel, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent, Ontinyent, Mancomunitat de la Costera-Canal, Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Gandia, Xeresa, Mancomunitat de la Safor, Mancomunitat de la Valldigna, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Mancomunitat del Racó d’Ademús, Sagunt, Canet d’En Berenguer, la Baronia i les Valls.

Així mateix, en l’estand de València Turisme trobareu informació de l’oferta turística de les comarques de València i el nou catàleg de productes, que davant l’estiu-tardor-hivern conté novetats i preus molt interessants per als qui compreu algun d’aquests productes durant la fira.

En el punt d’informació del Patronat València Turisme Friendly podreu apuntar-vos per a rebre informació sobre els productes turístics de les comarques de València, en funció de les preferències. Les persones que participen en aquesta acció rebran un detall promocional.

Naturalesa, cultura i gastronomia

D’altra banda, en l’interior de la Plaça podreu descobrir els productes de dènou empreses turístiques: ValenciaAdventure, Buceo Delfín, Cofrentes Turismo Activo, Ruting.es, Albergue Rural Actio, Calderona Viva, MundoMarino, TotoGlobo, Navaesport, Altra, Monasterio Cotalba, Bolomor, Horts Monumentals de Carcaixent, Quiero Cultura, Manolo Travel, Antiga Artesana, Genesis Tourism&Beer, Ruta del Vino, Associació Horta Viva y Trovalia DMC Valencia.

Aquesta zona estarà dividida per espais:

— Turisme actiu: productes de turisme de naturalesa i turisme actiu de les comarques de València.

— Turisme cultural: productes de turisme cultural de les comarques.

— Turisme gastronòmic: en aquesta zona hi haurà venda i tast de productes (mitjançant un sistema de tiquets), amb vins valencians, cerveses artesanes i gastronomia de les comarques (associacions gastronòmiques comarcals).

Del Tros al Plat

En la zona gastronòmica Del Tros al Plat es potenciarà la gastronomia valenciana. Les degustacions es podran adquirir mitjançant un sistema de venda de tiquets.

A més, en l’espai de Showcooking del Tros al Plat trobareu demostracions gastronòmiques de cuiners i cuineres de les comarques de València que oferiran degustacions de les elaboracions que es guisen en directe.

Actuacions en directe

El Patronat, amb la col·laboració dels municipis expositors, també ha tancat una completa programació amb música en directe, actuacions folklòriques, exhibicions d’artesania i activitats de dinamització de turisme cultural i actiu.

Hi ha programades vint-i-cinc actuacions (set actuacions de música en directe: pop-rock i folk, díhuit actuacions folklòriques) i xarrades/tertúlies «Del Tros al Plat».

Multiaventura i activitats per als més xicotets

Enguany no faltarà el circuit multiaventura infantil amb tirolina, rocòdrom i altres activitats.

La Fira també disposa d’una zona de ludoteca infantil amb tallers i activitats per als més menuts durant tota la fira.

Premis i sorpreses

A més, el Patronat Provincial de Turisme proporcionarà un Passaport de la Fira de les Comarques amb molts premis per als participants en la Gimcana de València Turisme (informació en l’estand del Patronat).

D’altra banda, València Turisme incentiva l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística i tots els visitants de la fira que presenten el seu bitllet de Rodalies Renfe rebran un obsequi promocional en l’estand del Patronat Provincial de Turisme.

Horari

Informació turística (esplanada exterior Plaça de Bous):

Divendres, 4 de maig: de 18:00 a 22:00 h

Dissabte, 5 de maig: d’11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 22:00 h

Diumenge, 6 de maig: d’11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h

Interior de la Plaça de Bous:

Divendres, 4 de maig: de 18:00 a 23:00 h

Dissabte, 5 de maig: d’11:00 a 23:00 h

Diumenge, 6 de maig: d’11:00 a 20:00 h

No t’ho perdes!