Blog

La Fira de les Comarques

La Fira de les Comarques Valencianes acosta a la ciutat de València els millors productes turístics valencians, del 13 al 15 de maig, a la Plaça de Bous de València.

La nova Fira s’inaugura el divendres, 13 de maig, a les 18:00, amb l’actuació dels Bastonets d’Algemesí i de Pep Gimeno Botifarra a la Plaça de Bous de València.

fira comarques

43 casetes ocuparan l’esplanada exterior de la Plaça de Bous de València i 22 més s’instal·laran a l’arena de la plaça per a promocionar les destinacions de sol i platja i potenciar la gastronomia valenciana als visitants.

Concretament, a l’exterior de la Plaça trobaràs l’oferta de: Llíria, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Olocau, Alpuente, Andilla, Chulilla, Sot de Chera, Manc. de l’Alt Túria, Manc. de la Serrania, Chera, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro, Requena, Buñol, Chiva, Cheste, Yátova, Manises, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, la Ribera del Xúquer, Enguera, Manc. de la Canal de Navarrés, Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, l’Associació de Municipis la Vall del Xúquer-Cabriol, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent, Ontinyent, Manc. de la Vall d’Albaida, Manc. de la Safor, Manc. de la Valldigna, Potries, la Manc. del Racó d’Ademús i el Patronat València Turisme.

A l’interior de la plaça podràs descobrir els productes de: Sagunt, Canet d’En Berenguer, el Puig de Santa Maria, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, Xeraco, Piles, Turisme València i la Federació de Càmpings CV.

En cada estand, els expositors oferiran informació dels seus recursos turístics i duran a terme diverses activitats per a promocionar-ne l’oferta, com degustacions gastronòmiques, tallers artesanals, sorteigs, etc.

A la zona gastronòmica es potenciarà la gastronomia valenciana i els vins de la DO Utiel-Requena i de Terres dels Alforins. Les degustacions es podran adquirir mitjançant un sistema de venda de tiquets.

El patronat, amb la col·laboració dels municipis expositors, també ha tancat una completa programació amb actuacions musicals i folklòriques, exhibicions d’artesania i degustacions gastronòmiques.

A més, el Patronat Provincial de Turisme proporcionarà un «Passaport de la Fira de les Comarques» amb molts premis per als participants en la Gimcana de València Turisme (trobareu informació a l’estand del Patronat, al costat de l’estàtua).

D’altra banda, València Turisme vol incentivar l’ús del transport públic per a accedir a la fira turística, per això tots els visitants de la fira que presenten el seu bitllet de rodalies de Renfe rebran un obsequi promocional a l’estand del Patronat Provincial de Turisme.

T’ho perdràs?

La Fira de les Comarques

La Fira de les Comarques Valencianes acerca a la ciudad de Valencia los mejores productos turísticos valencianos del 13 al 15 de mayo en la Plaza de Toros de Valencia.

La nueva Fira se inaugura el viernes, 13 de mayo, a las 18:00, con la actuación de “Els Bastonets” d’Algemesí y de Pep Gimeno Botifarra en la Plaza de Toros de Valencia.

43 casetas ocuparán la explanada de fuera de la Plaza de Toros de Valencia y 22 más se instalarán en la arena de la plaza para promocionar los destinos de sol y playa y potenciar la gastronomía valenciana a los visitantes.

Concretamente, en el exterior de la Plaza encontrarás la oferta de Llíria, Riba-roja de Túria, Vilamarxant, Olocau, Alpuente, Andilla, Chulilla, Sot de Chera, Manc. Alto Turia, Manc. La Serranía, Chera, Utiel, Villargordo del Cabriel, Venta del Moro, Requena, Buñol, Chiva, Cheste, Yátova, Manises, Paterna, Algemesí, Alzira, Carcaixent, La Ribera de Xúquer, Enguera, Manco. Canal de Navarrés, Ayora, Cofrentes, Cortes de Pallás, la Asociación de  municipios Valle Júcar-Cabriel, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent, Ontinyent, Manc. Vall d’Albaida, Manc. de la Safor, Manc. la Valldigna, Potries, la Manc. Rincón de Ademuz y el Patronato València Turisme.

En el interior de la plaza podrás descubrir los productos de Sagunto, Canet d’en Berenguer, El Puig de Santa Maria, Sueca, Cullera, Gandia, Oliva, Xeraco, Piles, Turismo Valencia y la Federación Campings CV.

InteriorizaT_vista_08_prueba_00

En cada estand, los expositores ofrecerán información de sus recursos turísticos y realizarán diversas actividades para promocionar su oferta como degustaciones gastronómicas, talleres artesanales, sorteos…

En la zona gastronómica se potenciará la gastronomía valenciana y los vinos de la D.O Utiel-Requena y de Terres dels Alforins. Las degustaciones se podrán adquirir mediante un sistema de venta de tickets.

El patronato con la colaboración de los municipios expositores también ha cerrado una completa programación con actuaciones musicales y folklóricas, exhibiciones de artesanía y degustaciones gastronómicas.

Además, el Patronat Provincial de Turisme proporcionará un “Passaport de la Fira de les Comarques” con muchos premios para los participantes a la “Gimcana” de València Turisme (información en el estand del Patronato junto a la estatua).

Por otra parte, València Turisme quiere incentivar el uso del transporte público para acceder a la feria turística y todos los visitantes a la feria que presenten su billete de cercanías de RENFE recibirán un obsequio promocional en el estand del Patronat Provincial de Turisme.

¿Te lo vas a perder?