Blog

Històries nocturnes en Llíria

Moltes localitats aprofiten l’arribada de l’estiu per a organitzar activitats culturals nocturnes dirigides als seus veïns, com els cinemes a la fresca, un clàssic que mai falla. La temperatura és molt més agradable que durant el dia, els xiquets no tenen col·legi el dia després i la gent està de vacances… Un dels municipis valencians que aprofita juny o juliol per a augmentar la seua oferta cultural és Llíria, que ofereix les seues històries nocturnes.

La idea de les històries nocturnes és recuperar l’antiga tradició mediterrània de narrar històries a la fresca durant les nits d’estiu, i el patrimoni històric de Llíria es converteix en el gran protagonista de les històries.

Aquestes històries nocturnes tindran lloc els divendres 23 i 29 de juny i 7 i 18 de juliol; quatre nits en les quals si ens acostem a la capital del Camp de Túria podrem descobrir interessants coses sobre el seu patrimoni d’una forma diferent i molt més amena del que ho faríem si visitàrem la ciutat de forma convencional. El subtítol de les històries nocturnes és “Patrimoni, personatges, melodies i bon paladar”, un bon resum del que ens espera a Llíria aquest estiu.

Les places són limitades, així que vos recomanem que reserveu com més prompte millor amb un mail a reserves@llirira.es. El preu de la inscripció és de 3 euros.

En el mail escriviu el nom de l’activitat, el nombre d’assistents i nom i cognoms.

Més informació en la Touristinfo de Llíria: 962791522 o lliria@touristinfo.net.