Blog

Taronjada i orxatada fallera València Turisme

El Patronat de Turisme i la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR) celebran el 12 i 13 de març la DESENA EDICIÓ de la seua orxatada i Taronjada fallera, en la qual es reparteixen més de 8000 gots d’orxata i suc de taronja a les portes de la Plaça de Bous de València entre les 12 i les 14 hores.

L’orxata de Xufa de València, tindrà la garantia de procedència i qualitat que ofereix la Denominació d’Origen, mentre que el suc recentment espremut serà de la varietat de taronja ‘Lane late’ avalat pel Consell Regulador de Cítrics Valencians i oferit per l’empresa valenciana ZUMMO, amb les seues màquines exprimidoras d’última generació.

La DESENA edició estarà amenitzada per dj’s de PRODJ, i es repartirà informació turística de les comarques de València gràcies a València Turisme, el Patronat de Turisme de la Diputació de València.

L’orxatada i taronjada s’ha convertit ja en un clàssic de les falles de València,i són dos productes valor d’identitat de la comunitat valenciana.