Blog

GASTRÒNOMA, EL GRAN EVENT DE LA GASTRONOMIA

Del 14 al 16 de novembre Fira València es transforma per a acollir el que sens dubte serà el Gran Esdeveniment de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana. Gastrònoma es reinventa per a convertir-se en un fòrum obert perquè, grans cuiners, fabricadors, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans, posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica. Una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gourmet experimenten i gaudisquen amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més.

Aquesta nova edició de Gastrònoma 2015 reunirà en 10.000 metres quadrats una àmplia oferta de productes relacionats amb l’alimentació, la restauració i l’hostaleria; seran, en total, més de 130 marques les que exposaran les seues novetats en el certamen –entre cellers, fabricadors, distribuïdors, signatures de maquinària i equipament, indústria agroalimentària, empreses de serveis, institucions i col·lectius professionals.

A més, Gastrònoma inclourà un ampli i atractiu programa d’activitats paral·leles que reunirà a les veus més autoritzades i professionals més prestigiosos del sector:

gastronoma3

La “Cuina Central” de Gastrònoma comptarà amb 35 dels xefs més reconeguts del nostre país; en l’espai #pandeverdad se citaran, entorn d’un obrador, els millors forners d’Espanya; i en la iniciativa Cooking Lovers, xiquets i adults podran conèixer diferents productes i tècniques de cuina en una experiència gastronòmica única.

Així mateix, les “Barres Gourmet” posaran a l’abast de tots els visitants l’alta gastronomia, gràcies a la col·laboració de restaurants de la talla de la Sucursal, Audrey´s, Cookingbusiness, Miss Sushi, Ca Company, Brel o Orobianco.

I de la mà de Verema, la fira mostrarà el millor de 30 cellers i organitzarà tastos i demostracions en la seua “Wine Lovers Experience”. Un espai exclusiu dedicat al vi i el cava.

La Trobada de Cerveses Artesanes, amb els més destacats elaboradors de cerveses artesanals, l‘espai especialitzat en oli d’oliva verge extra; i el Cocktail Club, amb les millors marques de begudes espirituoses, són unes altres de les propostes d’aquesta edició.
D’altra banda, Itàlia serà país convidat en la fira, on hi haurà un àrea expositiva específica dedicada als productes i especialitats de la gastronomia del país transalpí.

 

gastronoma4
Gastrònoma, compta amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, Amstel Or i Gas Natural, i la col·laboració de primeres marques del sector, així com diferents col·lectius i associacions professionals.

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar comptarà a més amb un stand per a la promoció del turisme gastronòmic dels nostres pobles i comarques, a més de comptar amb la participació en l’stand de 12 expositors amb productes tan variats com a cerveses artesanes, orxata, taronges, ostres, formatges, mel, melmelades, cacauets i arròs, bolets … Aquests expositors oferiran cada dia a les 13.00 h. degustacions: HERETAT DE PERE, LA PERLA FOODS, CERVESES FERNÁNDEZ PONS, TERRA I XUFA, MELMELADES INSÒLIT, TARONGES CHE-TARONGINO, HNOS. MARTINEZ ZABALLOS, RICARDA BRUN, ARAT NATURA, ASSOCIACIÓ DE RAMADERS VALENCIANS DE PASTURA, MEL DE BOCAIRENT, OSTRES LES PERLES.

La fira afronta la convocatòria amb excel·lents perspectives i amb l’objectiu de contribuir a posicionar a València al capdavant de la cultura gastronòmica.

Lloc: Fira València

Pavelló: 5 (10.000 m2)

Dates: 14, 15 i 16 de novembre 2015

Horari: De 10h a 20h

Els programes de les diferents activitats, així com l’adquisició d’entrades per a públic i el registre per a professionals, estan disponibles ja en la web del certamen www.gastronoma.es

 

GASTRÓNOMA, EL GRAN EVENTO DE LA GASTRONOMÍA

Del 14 al 16 de noviembre Feria Valencia se transforma para acoger el que sin duda será El Gran Evento de la Gastronomía de la Comunidad Valenciana. Gastrónoma se reinventa para convertirse en un foro abierto para que, grandes cocineros, fabricantes, distribuidores, pequeños comerciantes y artesanos, posicionen Valencia a la cabeza de la cultura gastronómica. Una muestra pensada para que profesionales de la gastronomía y público gourmet experimenten y disfruten con catas, talleres, cocina en directo, debates y mucho más.

 Esta nueva edición de Gastrónoma 2015 reunirá en 10.000 metros cuadrados una amplia oferta de productos relacionados con la alimentación, la restauración y la hostelería; serán, en total, más de 130 marcas las que expondrán sus novedades en el certamen –entre bodegas, fabricantes, distribuidores, firmas de maquinaria y equipamiento, industria agroalimentaria, empresas de servicios, instituciones y colectivos profesionales.

gastronoma1

Además, Gastrónoma incluirá un amplio y atractivo programa de actividades paralelas que reunirá a las voces más autorizadas y profesionales más reputados del sector:

 La “Cocina Central” de Gastrónoma contará con 35 de los chefs más reconocidos de nuestro país; en el espacio #pandeverdad se citarán, en torno a un obrador, los mejores panaderos de España; y en la iniciativa Cooking Lovers, niños y adultos podrán conocer diferentes productos y técnicas de cocina en una experiencia gastronómica única.

 Asimismo, las “Barras Gourmet” pondrán al alcance de todos los visitantes la alta gastronomía, gracias a la colaboración de restaurantes de la talla de La Sucursal, Audrey´s, Cookingbusiness, Miss Sushi, Can Company, Brel u Orobianco.

gastronoma5

Y de la mano de Verema, la feria mostrará lo mejor de 30 bodegas y organizará catas y demostraciones en su “Wine Lovers Experience”. Un espacio exclusivo dedicado al vino y el cava.

 El Encuentro de Cervezas Artesanas, con los más destacados elaboradores de cervezas artesanales, el espacio especializado en aceite de oliva virgen extra; y el Cocktail Club, con las mejores marcas de bebidas espirituosas, son otras de las propuestas de esta edición.

 Por otro lado, Italia será país invitado en la feria, donde habrá un área expositiva específica dedicada a los productos y especialidades de la gastronomía del país transalpino.

 grastonoma2

Gastrónoma, cuenta con el patrocinio del Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar, Amstel Oro y Gas Natural, y la colaboración de primeras marcas del sector, así como distintos colectivos y asociaciones profesionales.

 El Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar contará además con un stand para la promoción del turismo gastronómico de nuestros pueblos y comarcas, además de contar con la participación en el stand de 12 expositores con productos tan variados como cervezas artesanas, horchata, naranjas, ostras, quesos, miel, mermeladas, cacahuetes y arroz, setas … Estos expositores ofrecerán cada día a las 13.00 h. degustaciones: HERETAT DE PERE, La Perla Foods, Cervezas Fernández Pons, Terra i Xufa, Melmelades Insòlit, Naranjas Che-Tarongino, HNOS. MARTINEZ ZABALLOS, Ricarda Brun, ARAT NATURA, Asociación de ganaderos valencianos de cordero de pasto, Mel de Bocairent, Ostres Les Perles.

 La feria afronta la convocatoria con excelentes perspectivas y con el objetivo de contribuir a posicionar a Valencia a la cabeza de la cultura gastronómica.

Lugar: Feria Valencia

Pabellón: 5 (10.000 m2)

Fechas: 14, 15 y 16 de noviembre 2015

Horario: De 10h a 20h

Los programas de las distintas actividades, así como la adquisición de entradas para público y el registro para profesionales, están disponibles ya en la web del certamen http://www.gastronoma.es/