Blog

Gastrónoma 2017

Gastrònoma 2017, el gran esdeveniment de la gastronomia, se celebra del 4 al 6 de novembre, en Fira València, amb l’objectiu principal de potenciar i difondre la cultura gastronòmica.

Durant tres dies, més de cent signatures de la gastronomia oferiran la millor cuina i els visitants podran gaudir de demostracions de cuina en directe, degustacions, tallers i debats.

En aquesta edició, el gran esdeveniment disposa d’espais diversos, com ara «Wine experience», dedicat al vi i al cava, i on els cellers presenten els seus productes.

En la «Barra Gourmet» es podran tastar tapes d’alta cuina a preus assequibles per a totes les butxaques; en «Còctel Club» es podrà gaudir de les millors marques de begudes, i a l’espai de «Cerveses artesanes», estaran presents els productors i els elaboradors principals d’aquesta beguda.

A més, una «Cuina central» oferirà demostracions de cuina en directe, amb la presència de grans xefs; a l’espai #Pandeverdad s’elaboraran els millors pans de la mà d’importants forners, i #Entreolivos estarà dedicat a l’oli d’oliva verge extra.

A l’espai «Cooking» se celebraran cursos, tallers i concurs, i al «Cantó de l’arròs» podrem tastar els millors arrossos.

Enguany també s’ha creat un espai nou #Dquesos, dedicat als millors formatges artesans.

El Patronat de Turisme València Turisme també participa en el certamen, amb un estand, per a mostrar la gastronomia del territori valencià a través de #DelTrosalPlat, un programa que permet posar en valor els productes de proximitat i difondre el valor de la cuina valenciana des de l’essència dels productes agroalimentaris produïts al territori valencià.

L’espai de València Turisme promocionarà els productors locals i oferirà en el seu estand diferents productes artesanals, com ara aladrocs en vinagre, arrossos, cervesa artesanal, patés vegetals, melmelades artesanes, oli de xufa, orxata, cervesa de xufa, sobrassades, ostres de València, olis, sucs, refrescos de fruita natural i vins.

D’altra banda, Gastrònoma 2017 ha organitzat un ampli programa d’activitats que es pots consultar en: www.gastronoma.feriavalencia.com