Blog

Fivamel, Fira Valenciana de la Mel

Montroi celebra la XX edició de Fivamel, Fira Valenciana de la Mel, de l’11 al 13 de novembre, però abans podrem provar la gastronomia de la zona amb la Ruta de la Tapa, que tindrà lloc del 4 al 6 de novembre, a la localitat de la Ribera Alta.

El certamen turístic disposa d’expositors de la localitat i de la comarca de la Ribera Alta, per a oferir la més completa oferta comercial i gastronòmica i, sobretot, mel i productes derivats.

En aquest esdeveniment es pot trobar mel, gelea reial, pròpolis, cera en bresca, aplicat a una infinitat de productes alimentaris, decoratius o relacionats amb la salut natural.

Durant tot el cap de setmana també es pot visitar el Museu Valencià de la Mel, un museu de caràcter didàctic i pedagògic.

Fivamel, Feria Valenciana de la Miel

Montroi celebra la XX edición de Fivamel, Feria Valenciana de la Miel, del 11 al 13 de noviembre pero antes podremos probar la gastronomía de la zona con la Ruta de la Tapa, que tendrá lugar del 4 al 6 de noviembre, en la localidad de la Ribera Alta.

El certamen turístico cuenta con expositores de la localidad y de la comarca de la Ribera Alta para ofrecer la más completa oferta comercial y gastronómica y sobre todo miel y productos derivados.

Miel, rolen, jalea real propóleos, cera en panal, aplicado a un sinfín de productos alimentarios, decorativos o relacionados con la salud natural se pueden encontrar en este evento.

Durante todo el fin de semana también se puede visitar el Museo Valenciano de la Miel, un museo de carácter didáctico y pedagógico.