Blog

FIRA DEL CAVA VALENCIÀ, DEL 20 AL 22 DE NOVEMBRE

1.- Firacava

L’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena va nàixer l’any 2.013 amb la decidida aposta d’impulsar el coneixement dels productes acollits a la Denominació d’Origen Protegida Cava, elaborats en el terme municipal de Requena. A més de promoure, difondre la cultura i el prestigi dels nostres Caves, en harmonia amb els elaborats en altres termes municipals autoritzats per a açò.

El cap de setmana vinent, del 20 al 22 de novembre, l’Associació ha organitzat una nova edició de la Fira del Cava Valencià, que comptarà amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar.

La Fira del Cava Valencià, pretén convertir-se en un referent anual en l’oferta gastronòmica i cultural de la ciutat de València per a promocionar els seus productes.

cava-2

En aquesta edició, deu cellers oferiran els seus productes. Les vuit de l’associació: O.V.Est, Torre Oria, Vegalfaro, Barraques Carrascal, Domini de la Vega, Coviñas, Pagament de Tharsys, Hispà Suïsses i els cellers convidats, Vegamar i Murviedro.

A més, es podrà gaudir de degustacions gastronòmiques i d’activitats complementàries per a tota la família com els tallers gastronòmics que s’oferiran en els diferents llocs del Mercat de Colón.

El certamen romandrà obert el divendres 20 de novembre a la vesprada de 19:30 a 22:30; el dissabte 21 de novembre al matí, de 12:00 a 15:00 i a la vesprada, de 19:00 a 22:30; i el diumenge 22 de novembre al matí, de 12:00 a 15:00.

cava-3

La Asociación de Elaboradores de Cava de Requena nació en el año 2.013 con la decidida apuesta de impulsar el conocimiento de los productos acogidos a la Denominación de Origen Protegida Cava, elaborados en el término municipal de Requena. Además de promover, difundir la cultura y el prestigio de nuestros Cavas, en armonía con los elaborados en otros términos municipales autorizados para ello.

El próximo fin de semana, del 20 al 22 de noviembre, la Asociación ha organizado una nueva edición de la Feria del Cava Valenciano, que contará con el patrocinio del Patronato Provincial de Turismo València, Terra i Mar.

La Feria del Cava Valenciano, pretende convertirse en un referente anual en la oferta gastronómica y cultural de la ciudad de Valencia para promocionar sus productos.

En esta edición, diez bodegas ofrecerán sus productos. Las ocho de la asociación: U.V.Este, Torre Oria, Vegalfaro, Chozas Carrascal, Dominio de la Vega, Coviñas, Pago de Tharsys, Hispano Suizas y las bodegas invitadas, Vegamar y Murviedro.

Además, se podrá disfrutar de degustaciones gastronómicas y de actividades complementarias para toda la familia como los talleres gastronómicos que se ofrecerán en los distintos puestos del Mercado de Colón.

El certamen permanecerá abierto el viernes 20 de noviembre por la tarde de 19:30 a 22:30; el sábado 21 de noviembre por la mañana, de 12:00 a 15:00 y por la tarde, de 19:00 a 22:30; y el domingo 22 de noviembre por la mañana, de 12:00 a 15:00.