Blog

Festa de la Ceràmica de Manises

La Festa i Cavalcada de la Ceràmica de Manises 2016 tindrà lloc del 16 al 18 de juliol a la ciutat de Manises.

festa ceràmica Manises València Turisme

Durant els dies 16 i 17 de juliol els artesans de Manises ixen al carrer per a ensenyar-nos el seu art i el procediment d’elaboració per a convertir l’argila en artesania.

Tots els que vos acosteu fins a la ciutat podreu posar en pràctica el que hi veureu i portar-vos-en a casa una creació pròpia o, si ho preferiu, adquirir una peça artesanal en les botigues de ceràmica de Manises.

La Cavalcada se celebrarà la vesprada del 18 de juliol. La Clavaria de les Santes Justa i Rufina, patrones dels ceramistes i de la ciutat, hi ofereix un espectacle únic. Pujats en carrosses desfilen per Manises obsequiant els visitants amb peces de l’artesania local.

La festa es completa amb una exposició del 12 de juliol al 10 de setembre, a la Sala d’Exposicions del MUMAF per a mostrar la ceràmica artesanal realitzada pels artesans de la Festa de la Ceràmica.

No vos ho podeu perdre!

Fiesta de la Cerámica de Manises

La “Festa i Cavalcada de la Ceràmica de Manises 2016”  tendrá lugar del 16 al 18 de julio en la ciudad de Manises.

festa6 Manises ValènciaTurisme

Durante los días 16 y 17 de julio los artesanos de Manises salen a la calle para enseñarnos su arte y el procedimiento de elaboración para convertir la arcilla en artesanía.

Todos los que os acerquéis hasta la ciudad podéis poner en práctica lo visto y llevaros a casa una creación propia o si lo preferís, adquirir una pieza artesanal en las tiendas de cerámica de Manises.

La Cabalgata se celebrará la tarde del 18 de julio. La Clavaría de las Santas Justa y Rufina, patronas de los ceramistas y de la ciudad, ofrecen un espectáculo único. Subidos en carrozas desfilan por Manises obsequiando a los visitantes con piezas de la artesanía local.

La fiesta se completa con una exposición del 12 de julio al 10 de septiembre, en la Sala de Exposiciones del MUMAF para mostrar la cerámica artesanal realizada por los artesanos de la Fiesta de la Cerámica.

¡No os lo podéis perder!