Blog

“Entre Muntanyes” ofereix 26 rutes verdes gratuïtes

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida junt amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat ofereix “Entre Muntanyes”, un programa conjunt amb un total de 26 rutes verdes gratuïtes a les tres comarques.

Les 26 rutes verdes per la muntanya serviran per a descobrir els recursos naturals i patrimonials que envolten les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoià i el Comtat.

D’aquesta manera “Entre Muntanyes” recorrerà durant el mes de setembre els municipis d’Alfafara, sempere, Otos, Benigànim, Terrateig, Bocairent, Castelló de Rugat i Agullent. A octubre, el programa arribarà a La Pobla del Duc, Salem, L’Orxa, Alcoi i Atzeneta d’Albaida. En novembre serà el torn de Pinet, Bèlgida, Cocentaina, Banyeres de Mariola, Albaida, El Palomar i Ontinyent . Finalment, “Entre Muntanyes” recorrerà en desembre els termes deMontitxelvo, Llutxent, Quatretonda, l’Olleria i Aielo de Malferit.

Les inscripcions es podran fer a través del formulari online. Per a més informació www.valldalbaida.com.

 

Notes:
-Totes les rutes són gratuïtes.
-Totes les rutes començaran a les 9:00h des de l’ajuntament de cada població participant excepte els marcats amb (*) que indica possibles canvis de lloc o d’ hora.
– Acudir 15 min abans. Anar en cotxes propis.
-Inscripcions fins el dijous anterior a la ruta, abans de les 12h. Hora de tancament de les llistes d’inscrits.
-Portar: esmorzar, aigua, gorra, protecció solar, roba i calçat adequat.
-Qualsevol itinerari pot sofrir modificacions d’última hora.
-L’organització no es fa responsable dels danys que puguen ocórrer.