Blog

“Entre Muntanyes” ofereix 29 rutes verdes gratuïtes

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida junt amb la Mancomunitat de l’Alcoià-Comtat ofereix “Entre Muntanyes”, un programa conjunt amb un total de 29 rutes verdes gratuïtes dissabtes i diumenges a les tres comarques.

Les 29 rutes verdes per la muntanya serviran per a descobrir els recursos naturals i patrimonials que envolten les comarques de la Vall d’Albaida, l’Alcoià i el Comtat.

D’aquesta manera “Entre Muntanyes” recorrerà durant el mes de setembre els municipis d’Alfarrasí, Benigànim, Montitxelvo, Bèlgida, Beniatjar i Quatretonda. A octubre, el programa arribarà a La Pobla del Duc, Agullent, Fontanars dels Alforins, Otos, Alfafara, l’Orxa, Banyeres i Salem. En novembre serà el torn d’El Ràfol de Salem, Albaida, Llutxent, El Palomar, Agres, Muro, Castelló de Rugat i Bocairent. Finalment, “Entre Muntanyes” recorrerà en desembre els termes de l’Olleria, Bellús, Montaverner, Aielo de Malferit, Ontinyent i Atzeneta d’Albaida.

Les inscripcions es podran fer a través del formulari online o del codi QR inclòs a la cartelleria fins al dijous anterior a la ruta. Per a més informació www.valldalbaida.com.