Blog

Endolceix-te amb Fivamel, la Fira Valenciana de la Mel

El divendres, 10 de novembre, arriba Fivamel, la Fira Valenciana de la Mel, per a oferir, fins al diumenge 12 de novembre, la més completa oferta apícola a Montroi.

Aquesta cita tan dolça és la segona relacionada amb la mel que hem tingut a València després de la celebrada a Aiora. Enguany la fira pretén sorprendre’ns a tots amb productes nous elaborats a partir d’aquest ingredient natural tan nutritiu i tan bo per a la nostra salut. També podrem veure exhibicions i demostracions que ens ajudaran a conéixer millor tot el treball que hi ha darrere, exposicions culturals i concursos.

Mel, pol·len, pròpolis, gelea reial i cera verge són alguns dels productes derivats de les abelles que ens mostraran els expositors.

Fivamel obrirà les seues portes el divendres 10 de novembre a les 10:00 hores del matí; a les 11:00 hores, a la plaça Europa, tindrà lloc l’obertura del Museu Valencià de la Mel (Muvamel), i, a les 19:30 hores, s’inaugurarà oficialment la fira. El diumenge, a les 12:00, se celebrarà l’esperat XX Concurs Nacional de Mels i, per fi, podrem conéixer els guanyadors.

Recorda que el recinte estarà obert de 10:00 a 22:00 hores, encara que romandrà tancat de 14:00 a 16:00 hores.

Consulta ací el programa complet i tota la informació. T’esperem!