Blog

El Vinobus Ruta del Vi DOP Utiel-Requena connecta València amb 2.700 anys de cultura del vi

Torna el Vinobus de la Ruta del Vi Utiel-Requena per a acostar l’enoturisme al públic i visitants de la ciutat de València amb una àmplia oferta d’activitats per als dissabtes de tardor i hivern.

IMG_3490 Vinobus Utie lRequena

Després de l’èxit de la passada edició del Vinobus, l’associació Ruta del Vi Utiel-Requena ha tornat a apostar per aquesta activitat, pel bon acolliment que va tenir tant per part dels habitants de València i la seua àrea metropolitana, com pels turistes que visiten la ciutat de València i que se senten atrets pel món el vi que els ofereix la comarca Requena-Utiel a l’interior de la província.
El primer Vinobus amb un total de 13 eixides des de la ciutat de València, arrancarà, dissabte 31 d’octubre i té com a objectiu oferir una proposta per als caps de setmana amb una àmplia oferta enoturística, cultural i gastronòmica. Amb aquesta activitat la Ruta del Vi Utiel-Requena facilita i promou l’arribada de visitants des de València i dóna a conèixer als visitants la cultura del Vi, acompanyant-los durant 8 hores en un recorregut amb parades en cellers, vinyers, restaurants i altres llocs d’interès patrimonial i cultural.
El vinobus permet gaudir al màxim d’una experiència *enoturística sense haver de preocupar-se pel cotxe. Durant tot el viatge, el visitant podrà gaudir de l’experiència amb les explicacions d’un guia acompanyant. La visita a un celler on ens explicaren de primera mà com elaboren els seus vins i ens faran una degustació dels mateixos. Al costat d’un celler cada vinobus, visitarà diferents llocs d’interès històric i cultural vinculats a la cultura del vi com les Cuevas de la Vila o el Jaciment de les Pilillas a Requena i el Museu del Va venir Celler Redó a Utiel. L’última parada del vinobus, com no podia ser d’una altra forma, consistirà en un menjar en un dels restaurants de la Ruta on es podran gaudir de menús basats en la gastronomia local de la zona maridats amb vins de la DO Utiel-Requena.

Calendari d’eixides
El Vinobus amb un preu de 39€ per als adults i 29 € per als xiquets es pot reservar i pagar en la web www.rutavino.com. L’horari d’eixida de tots els vinobus serà a les 9:00h, des de València en la C/Xàtiva i l’arribada serà en el mateix punt sobre les 17:00 hs. Una proposta molt interessant per a gaudir d’un dia diferent amb la família, la parella o els amics.
Els viatgers que es pugen al primer Vinobus el dissabte 31 d’octubre visitaran el celler Domini de la Vega, les Cuevas de la Vila a Requena i assaboriren un menú basat en productes de la gastronomia local en el Restaurant Fonda del Cava. Aquesta experiència que es tornarà a repetir cada dissabte fins a desembre de 2015 es reprendrà al març i abril de 2016 amb el següent calendari d’eixides:

DSCF9748

2015

31 d’octubre de 2015. Celler Domini de la Vega
7 de novembre de 2015. Vegalfaro Vinyers i Cellers
14 novembre de 2015. Celler Vera de Estenas
21 de novembre de 2015. Celler Coviñas
28 de novembre de 2015. Celler Finca Casa Nova
5 de desembre de 2015. Celler Pago de Tharsys

2016

5 de març de 2016. Celler Aranleón
12 de març de 2016. Celler Emilio Clemente
19 de març de 2016. Celler Cerrogallina
26 de març de 2016. Celler Hoya de Cadenas
2 d’abril de 2016. Celler Pasiego
9 d’abril de 2016. Vins i Sabors Ecològics
16 d’abril de 2016. Finca Ardal
Per a resoldre qualsevol dubte o aclariment pot contactar a través del mail vinobus@rutavino.com o bé amb l’agència de viatges Ambia Tours en el telèfon + 34 963 340 130.

Mes informació
info@rutavino.com
www.rutavino.com

El Vinobus Ruta del Vino DOP Utiel-Requena conecta Valencia con 2.700 años de cultura del vino

Vuelve el Vinobus de la Ruta del Vino Utiel-Requena para acercar el enoturismo al público y visitantes de la ciudad de Valencia con una amplia oferta de actividades para los sábados de otoño e invierno.
Tras el éxito de la pasada edición del Vinobus, la asociación Ruta del Vino Utiel-Requena ha vuelto a apostar por esta actividad, por la buena acogida que tuvo tanto por parte de los habitantes de Valencia y su área metropolitana, como por los turistas que visitan la ciudad de Valencia y que se sienten atraídos por el mundo el vino que les ofrece la comarca Requena-Utiel en el interior de la provincia.
El primer Vinobus con un total de 13 salidas desde la ciudad de Valencia, arrancará, el próximo sábado 31 de octubre y tiene como objetivo ofrecer una propuesta para los fines de semana con una amplia oferta enoturística, cultural y gastronómica. Con esta actividad la Ruta del Vino Utiel-Requena facilita y promueve la llegada de visitantes desde Valencia y da a conocer a los visitantes la cultura del Vino, acompañándolos durante 8 horas en un recorrido con paradas en bodegas, viñedos, restaurantes y otros lugares de interés patrimonial y cultural.
El vinobus permite disfrutar al máximo de una experiencia enoturística sin tener que preocuparse por el coche. Durante todo el viaje, el visitante podrá disfrutar de la experiencia con las explicaciones de un guía acompañante. La visita a una bodega donde nos explicaran de primera mano como elaboran sus vinos y nos harán una degustación de los mismos. Junto a una bodega cada vinobus, visitará diferentes lugares de interés histórico y cultural vinculados a la cultura del vino como las Cuevas de la Villa o el Yacimiento de las Pilillas en Requena y el Museo del Vino Bodega Redonda en Utiel. La última parada del vinobus, como no podía ser de otra forma, consistirá en una comida en uno de los restaurantes de la Ruta donde se podrán disfrutar de menús basados en la gastronomía local de la zona maridados con vinos de la DO Utiel-Requena.

DSCF9549

Calendario de salidas
El Vinobus con un precio de 39€ para los adultos y 29 € para los niños se puede reservar y pagar en la web www.rutavino.com. El horario de salida de todos los vinobus será a las 9:00h, desde Valencia en la C/Xàtiva y la llegada será en el mismo punto sobre las 17:00 hs. Una propuesta muy interesante para disfrutar de un día diferente con la familia, la pareja o los amigos.
Los viajeros que se suban al primer Vinobus el sábado 31 de octubre visitarán la bodega Dominio de la Vega, las Cuevas de la Villa en Requena y saborearan un menú basado en productos de la gastronomía local en el Restaurante Mesón del Cava. Esta experiencia que se volverá a repetir cada sábado hasta diciembre de 2015 se retomará en marzo y abril de 2016 con el siguiente calendario de salidas:
2015
31 de octubre de 2015. Bodega Dominio de la Vega
7 de noviembre de 2015. Vegalfaro Viñedos y Bodegas
14 noviembre de 2015. Bodega Vera de Estenas
21 de noviembre de 2015. Bodega Coviñas
28 de noviembre de 2015. Bodega Finca Casa Nueva
5 de diciembre de 2015. Bodega Pago de Tharsys

2016
5 de marzo de 2016. Bodega Aranleón
12 de marzo de 2016. Bodega Emilio Clemente
19 de marzo de 2016. Bodega Cerrogallina
26 de marzo de 2016. Bodega Hoya de Cadenas
2 de abril de 2016. Bodega Pasiego
9 de abril de 2016. Vinos y Sabores Ecológicos
16 de abril de 2016. Finca Ardal
Para resolver cualquier duda o aclaración puede contactar a través del mail vinobus@rutavino.com o bien con la agencia de viajes Ambia Tours en el teléfono + 34 963 340 130.

Más información
info@rutavino.com
www.rutavino.com