Blog

Descobreix el nou espai de turisme #visitcomarquesvalència

El nou espai de turisme #visitcomarquesvalència, situat a la Marina de València, naix per a mostrar els productes turístics del territori valencià a turistes i visitants.

Aquest nou espai que han engegat conjuntament València Turisme, la Marina de València, l’Agència Valenciana del Turisme i la Fundació Turisme València, es divideix en cinc àrees temàtiques dedicades a la gastronomia (Del Tros al Plat), les destinacions, el patrimoni, les Festes i cultura i naturalesa.

A més, un àrea central ofereix degustacions gastronòmiques i cuina en directe (show cooking) i una altra zona està destinada a la promoció de productes turístics de les comarques.

En l’oficina d’informació es podran adquirir tots els productes que estan a l’abast dels visitants i una completa oferta de productes de les nostres comarques.

L’objectiu és oferir al visitant una oferta completa i variada del que és València, que inclou, a més de València capital, totes les comarques dels voltants.

A més, a partir de gener de 2018 l’activitat d’aquest espai es farà de manera coordinada amb l’Oficina de Promoció que València Turisme té al baix del Teatre Principal, en ple centre de la ciutat de València. Així, les nostres comarques estan més prop dels ciutadans i dels turistes que visiten la ciutat amb dos espais de promoció.

Horari d’atenció al públic:

De dimarts a divendres, de 10.00 a 18.00

Dissabtes i diumenges, de 10.00 a 14.00

Festius, de 10.00 a 14.00