Blog

Descobreix les visites virtuals de Buñol

Buñol t’ofereix diferents visites virtuals perquè descobrisques el municipi de la Foia de Bunyol-Xiva des de casa.

L’Auditori de música a l’aire lliure es va inaugurar el 1989, arran del gran impuls i el creixement que havien experimentat les dues societats musicals de Bunyol. L’Auditori té una capacitat aproximada per a 2.500 persones, al peu de la roca tallada. Espectacular és la seua visió nocturna, ja que en trobar-se a l’aire lliure i estar encaixonat per la roca tallada, que en facilita l’acústica, s’escolta la música en un entorn privilegiat. Entra en la visita virtual de l’Auditori.

El Castell de Bunyol, un dels millor conservats de la Comunitat Valenciana, és una fortalesa que data del segle XII. Descobreix-lo en aquest tour virtual.

L’església de Sant Pere Apòstol és un edifici neoclàssic del segle XVIII. Presidida per la torre campanar de planta quadrada que s’alça als peus de l’església. L’església té planta  de creu llatina amb nau central composta per quatre trams que es corresponen amb les capelles laterals, el creuer i la cúpula al centre. Visita-la des de casa punxant ací.


La Cova de Turche és un dels espais naturals més interessants. El seu llac i la cascada, que es precipita des de l’alt de la paret de roques, ofereixen un reconfortant espectacle natural. És un conjunt geològic de gran bellesa i força paisatgística format per un llac emmarcat en un gran amfiteatre de roca i que posseeix una àrea de pícnic dotada d’infraestructura. Paratge idoni per a prendre-hi un refrescant bany estival. En determinades èpoques, quan hi ha pluges abundants, podem gaudir veient com cau la cascada des d’una altura de 60 metres. S’hi accedeix per la carretera CV-425, en direcció a Alboraig. Ara pots conéixer-la des de casa en aquest tour.