Blog

La Maderada de Cofrentes, visita obligada el pont de maig

La Maderada de Cofrentes, Festa declarada d’Interès Turístic de la Comunitat Valenciana, torna al riu Cabriel dissabte 27 d’abril per a recrear l’antiga tradició del transport fluvial.

La cita és a les 9 del matí d’aquest dissabte i el lloc de concentració la Plaça d’Arriba. Des d’allí marxa fins al Riu Cabriel. Després del preceptiu esmorzar els veïns de Cofrents tiren troncs a l’aigua per a transportar-los en un recorregut simbòlic d’uns 400 metres pel riu. La resta del poble i els centenars de visitants que acudeixen aqueix dia al municipi, segueixen el recorregut per la riba del riu a través d’una senda.

 

Aqueix mateix dia, s’inaugura el Mercat Medieval, un dels més grans de la Comunitat Valenciana. A més, enguany comptarà amb la Maderada Carnival, un nou espai de barbacoa.

Cofrentes ha organitzat un ampli programa d’actes del 26 d’abril a l’1 de maig.

Consulta el llibre de festes i no et perdes res!!

Aquesta festa s’ha convertit en un atractiu turístic per al municipi; A més, en la Maderada els visitants tenen l’opció de gaudir dels molts encants de Cofrentes, des de la Ruta Fluvial pel Xúquer, passant per la visita al Volcà Cerro d’Agras o les rutes BTT entre altres. Si prefereixen visitar el nucli urbà, descobriran les visites guiades al castell o el Mercat Medieval instal·lat durant tot el cap de setmana.