Blog

Descobreix la Font d’En Carròs

La Font d’En Carròs és un municipi situat a la comarca de la Safor, a pocs quilómetres de Gandia i Oliva. Aquest municipi està envoltat de muntanyes, açò fa que siga propici fer senderisme.  Al seu terme, hi ha dos rutes senyalitzades que pots realitzar.

Un municipi amb molta història ja que formava part del Castell del Rebollet, castell d’orige islàmic, conquestat per Jaume I al 1240. Es un plaer recorrer el seu nucli antic, pels seus estrets i empinats carrers típics d’un enclau musulmà, podent visitar monuments i admirar els plafons ceràmics que caracteritzen la seua tradició popular en un moment històric. També recent inagurat al parc de la seua muralla, hi trobem el primer jardí botànic de la Safor.

Vos animem a passar el dia aquestes Pasqües o qualsevol cap de setmana. S’hi ofereixen rutes gratuïtes pel nucli antic des de la seua oficina de turisme.

A més compta amb 2 parcs als seus paratges naturals del Calvari i la Plana, acondicionats amb tirolina, columpis, torradors, taules i bons accesos, d’on poder gaudir d’aquests dies de primavera.