Blog

Celebra el Dia Mundial del Turisme a la província de València

El dilluns, 27 de setembre, se celebra el Dia Mundial del Turisme sota el lema “Turisme per a un creixement inclusiu’.

Molts municipis valencians celebren aquest dia amb esdeveniments i visites guiades.

Albaida t’ofereix diverses activitats: El divendres 24, presentació del llibre “Lucrecia Borgia” ; el diumenge 26 de setembre, “Assalt al Castell”; i el dissabte 2 d’octubre, visita guiada al Palau dels Milà i Aragò.

A Ademuz vos proposen celebrar el Dia Mundial del Turisme amb una visita turística per al dia 26 de setembre que inclou experiència i degustació de producte local. El preu és de 5 € per persona i menors de 10 anys gratis. Reserva en el tlf 666715445.

El dissabte 25 de setembre també pots gaudir d’un menú iber a Ademuz.

Cullera ofereix el diumenge 26 de setembre una jornada de portes obertes al Castell, Casa de l’Ensenyament, Museu faller i Sala d’exposicions. El diumenge 26 i el dilluns 27 també et pots apuntar a les rutes guiades.

A Requena també se celebrarà el Dia Mundial del Turisme amb un esdeveniment molt especial “la Nit en Blanco” que tindrà lloc el dissabte 25 de setembre.

Els dies 25 i 26 de setembre el Consorci de la Ribera celebra la 59 edició del Descens del Xúquer, que reunirà a més de 300 piragüistes de tot el país en la seua modalitat competitiva i a nombrosos afeccionats en la prova popular que se celebrarà el diumenge.Més informació ací

Bocairent commemora el Dia Mundial del Turisme el diumenge 26 de setembre amb una visita guiada. L’eixida serà a les 11.30 h des de la plaça de l’Ajuntament amb recorregut pel barri medieval i museus i degustació de vins i productes típics.

Foto: Ricard Ferre

Ontinyent ha optat per oferir música en directe el diumenge 26 de setembre.

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida ha preparat diferents activitats per a celebrar aquest dia tan especial.

Riba-roja de Túria t’ofereix una ruta cultural.


A Serra pots visitar el Museu de l’Oli en la jornada de portes obertes prevista per als dies 27 i 28 de setembre. L’entrada és gratuïta però has de reservar abans (Telf 961688443/961688404).

Sagunt celebra el Dia Mundial del Turisme amb visites guiades gratuïtes i rutes històriques programades per al dilluns 27 de setembre. Reserva en els telfs 962655859/962690402.


Manises celebrarà el Dia Mundial del Turisme dijous que ve 30 amb una jornada de marxa nòrdica adaptada a persones amb mobilitat reduïda per la Ruta de les Masies.

La Ruta de les Masies ofereix un recorregut de 5,6 km per un entorn natural únic, endinsant-se al Parc Natural del Túria i oferint una visió completa del patrimoni rural de Manises a través de les séquies i masies més importants. Es tracta d’una ruta ideal per a realitzar-la passejant, corrent o practicant marxa nòrdica, ja que no té cap dificultat tècnica.
A Paterna els monuments més emblemàtics com les Coves del Batà, Calvari, Torre, Casino, Hostal i Museu de Ceràmica romandran oberts el diumenge 26 i el dilluns 27 de setembre.

L’Hort Sant Eusebio a Carcaixent, els dies 25 i 26 de setembre realitzaran recorreguts guiats explicant els fruits, el seu cultiu, el seu ús i es provaran directament de l’arbre.
Pots reservar telefonant al 669786920