Blog

Aquest estiu gaudeix del Cine a les Platges València Turisme

El Patronat de Turisme de València projecta 36 nits de cine en 18 platges valencianes del 3 de juliol al 31 d’agost a través del seu ja tradicional programa estival “Cine a les platges”.

Durant dos mesos, el Patronat “València Turisme” reforça l’oferta d’oci en la costa valenciana aportant així un valor afegit a 18 destinacions turístiques del litoral: La Pobla de Farnals, Gandia, Canet d’en Berenguer, Alboraia, Sueca, El Perelló, Puçol, Daimús, Piles, Tavernes de la Valldigna, València, Mareny de Barraquetes, Cullera, Bellreguard, Oliva, El Puig de Santa Maria, Xeraco i Sagunt.

La cartellera de “Cine a les platges” inclou la projecció de “Capitán calzoncillos, su primer peliculón”, “Gru 3. Mi villano favorito”, “Bebe jefazo”, “¡Canta!”, “la vida de Calabacín”, “La Ciudad de las Estrellas La La Land”, “Batman. La Lego Película”, “Trolls”, “La Panda de la Selva”, “Kubo y las dos cuerdas mágicas” i “Cigüeñas”.

Consulteu la Programació cinema a les platges

Aquesta iniciativa turística, dirigida a tots els públics i totalment gratuïta, projecta pel·lícules a l’aire lliure, en una pantalla inflable de 90 metres quadrats sobre l’arena de la platja.

Els espectadors poden portar-se la seua pròpia cadira o una tovallola per a asseure’s en l’arena i veure les projeccions de les pel·lícules, que començaran a les 22:00 hores. Abans de cada projecció s’oferiran activitats infantils.

A més, en totes les sessions es promocionaran els atractius valencians amb el vídeo de València Turisme “València. La vida espera” que es projectarà abans de la pel·lícula i amb les publicacions turístiques que es repartiran entre els espectadors.

*El programa està subjecte a les condicions metereológiques.