Patronat Provincial de Turisme

Com a Diputada de Turisme de la Província de València em dirigisc a vostés des d’aquesta finestra virtual que ha revolucionat la comunicació entre les persones.

L’hora del canvi al turisme de la Província de València ha arribat. Un equip d’homes i dones estem impulsant canvis en les dinàmiques institucionals en favor de les persones que viuen i treballen a la Província de València. Sense deixar de banda els molts atractius turístics que tenen les nostres terres anem a fer un pas endavant en la promoció turística recolzats en les noves tecnologies. Les noves tecnologies de la informació i comunicació van a ser les nostres aliades per fer conèixer al món els magnífics recursos turístics que tenim a les nostres terres. Unes terres que enamoren als visitants.

La nostra rica i variada gastronomia necessita una projecció i una valorització d’acord amb els nous temps. Els productors, els restauradors, els clients i en definitiva totes les persones implicades en la creació de valor a partir dels nostres excel•lents productes agroalimentaris han de tindre veu en totes aquelles accions de la Diputació.

El medi natural, ja siga de costa o d’interior, és ric, variat i divers. Els esports, les vies verdes, les festes, la cultura, el comerç i les tradicions van a ser els camins que oferirem als turistes i visitants per conèixer la nostra estimada terra. La sostenibilitat va a impregnar tota l’acció en turisme de la Diputació.

Per arribar més lluny en la nostra acció institucional es fa necessària la col•laboració públic-privada. En eixe sentit, no dubten que el teixit empresarial turístic va a disposar d’un aliat clau: l’administració provincial.

Estem al seu servei.

Cordialment li Saluda.

Pilar MonchoMatoses

Diputada de Turisme

Localització

C/Avellanas, 14-2-D
46003-Valencia

Tel. 963.887.221
Fax. 963.887.220

patronato.turismo@diva.es