Patronat Provincial de Turisme

Jorge Rodríguez foto_Abulaila foto oficial Pte

 

Benvinguts al portal del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València, una eina que acosta la província de València al món. Tenim una província privilegiada, el clima, la bellesa dels paisatges de l’interior i les extenses platges d’arena daurada s’uneixen a la història i a la cultura dels nostres pobles i ciutats. Una amplíssima oferta que, sumada a l’exquisida gastronomia autòctona, ens posiciona com una destinació turística de primer ordre.

Hem creat una web molt dinàmica i de navegabilitat senzilla que siga d’utilitat, tant per al ciutadà com per a les empreses del sector i els ajuntaments, que hi trobaran informació de l’àmplia oferta turística que ofereix la nostra província. A més, estem presents amb un blog de turisme i en les xarxes socials de Facebook, Twitter, Youtube i Instagram. Una forta aposta de la Diputació perquè la província de València estiga molt present en les vies de comunicació digital del segle XXI.

Potenciar aquest important sector econòmic i que crea tants llocs de treball és un dels objectius de la nova Diputació de València. Per això, és una satisfacció comprovar que cada dia són més els turistes que arriben a les nostres terres i que, a més, se’n van satisfets, perquè la qualitat de l’oferta turística també millora dia a dia.

Des d’aquestes línies també m’agradaria animar als valencians a què coneguem millor la província, que visitem els nostres pobles i ciutats. Amb l’ajuda de la web del Patronat descobriran les rutes senderistes, el cicloturisme o els plats típics de la zona, entre algun dels molts reclams que ofereix la nostra província.

El portal del Patronat Provincial de Turisme és la plataforma idònia per a aquells que vulguen vindre a conéixer de prop aquestes terres riques en cultura i història, i gaudir-les de primera mà, ja que l’essència del poble valencià només es pot sentir en compartir unes festes populars, recrear-se amb el nostre patrimoni historicoartístic, assaborir un dels arrossos que ens han fet famosos, passejar per les interminables platges o recórrer els impressionants paratges de l’interior. Us esperem.

Jorge Rodríguez Gramage
President de la Diputació de València

Localització

C/Avellanas, 14-2-D
46003-Valencia

Tel. 963.887.221
Fax. 963.887.220

patronato.turismo@diva.es