HOTEL BALNEARI COFRENTES

HOTEL BALNEARI COFRENTES

El Balneari Hervideros de Cofrentes és des de 1994 una empresa familiar, forma part del grup empresarial Balnearis Actius, que és el major grup de balnearis d’Espanya en nombre de clients.

El Balneari de Cofrents és una empresa capdavantera en la implantació de programes de rehabilitació en el mitjà termal, que contribueixen a la millora constant del benestar i la qualitat de vida de les persones amb dolències reumàtiques i específicament amb dolor d’esquena. Els programes del Balneari de Cofrentes són intensius i integrals, combinen tractaments mèdics termals i tractaments de fisioteràpia amb cursos d’envelliment satisfactori i rejoveniment actiu per a persones amb dolències, enmig de la naturalesa valenciana.
Els coneixements científics que es disposen en l’actualitat sobre el que cal prendre diàriament (antioxidants, minerals, vitamines, etc.) i el que cal conèixer i aplicar en les nostres vides en els àmbits de l’alimentació, respiració, activitat i exercici físic, descans i relax i equilibri psico-físic són prou concrets com perquè puguem aprofitar una estada a Cofrentes dedicant un temps a la nostra salut, puguem adquirir informació i entrenar hàbits que poden ser fonamentals en els pròxims anys de la nostra vida per a sentir-nos i estar millor.


Direcció

Balneario de Cofrentes, s/n
Telf: 96 189 40 25 - RESERVAS: 902747401
Fax: 96 189 40 05 - 902521121
Email: cofrentes@balneario.com
Web: www.balneario.com/cofrentesMés informació

Serveis: TV Color,Aire acondicionado,Calefacción,Teléfono directo,Caja fuerte,Piscina,Jardin,Bar,Cafetería,Parking exterior,Tiendas,Lavandería,Salón de convenciones,Acceso minusválidos,Sala de Juegos
Activitats: Actividades al aire libre,Visitas guiadas
Trataments:

Aerosolterapia
Baños con hidromasaje
Clapping 
Cura hidropínica 
Chorro a presión 
Ducha de 3 columnas 
Ducha filiforme circular 
Electroterapia (radar, corrientes analgésicas, ultrasonidos, etc.) 
Gimnasia pasiva 
Gimnasio 
Magnetoterapia 
Masaje subacuático 
Parafangos 
Piscina termal 
Presoterapia 
Quiromasajes, drenaje linfático manual, reflexología podal 
Servicio médico 24 horas 
Spa 
Vaporario 
Vendas frías


Aplicacions: Aparato digestivo, Aparato respiratorio y Aparato Locomotor. Estrés y Reumatismo.

Reservas

Haga click para reservar