HOTEL BALNEARIO DE VERCHE – CALLES

HOTEL BALNEARIO DE VERCHE – CALLES

Balneari situat en la comarca dels  Serrans,  entre les poblacions de Villar del Arzobispo, Losa del Obispo i Calles, a menys de 60 quilòmetres de la ciutat de València. El paratge on es troba el naixement de les aigües mineromedicinals de Verche es troba al peu de les muntanyes El Pinito i L’Estel, a uns 5 km. del riu Turia i de l’embassament de Loriguilla, emergint a una temperatura de 23ºC. Aquestes aigües, atenent a les dades analítiques i pels seus factors mineralitzants, són sulfatats-magnésiques i bicarbonat-càlciques. La seua utilització data de l’època romana. Per les característiques mineromedicinals de les aigües, aquestes s’utilitzen tant en capellans d’aigua beguda com en diverses tècniques hidrotermals per al tractament de nombroses afeccions, entre les quals destaquen les relatives a la pell, aparell respiratori, génitourinari i digestiu.
Tant l’hotel del Balneari de Verche com la clínica del mateix han sigut reformats aquest mateix any, comptant amb modernes instal·lacions que permeten dur a terme els tractaments hidrotermals, així com els complementaris, que determinen la cura termal, en un entorn afable, en plena naturalesa, gaudint de totes les comoditats.


Direcció

CV-35, km. 55
Telf: 902747404
Fax: 96 213 00 03
Email: infoverche@balnearioverche.com
Web: www.balnearioverche.comMés informació

Serveis: TV Color,Parabólica,Calefacción,Teléfono directo,Servicio de habitaciones,Caja fuerte,Piscina,Jardin,Gimnasio,Bar,Cafetería,Parking exterior,Servicio de fax,Lavandería,Acceso minusválidos,Sala de Juegos
Trataments:

Aerosolterapia e inhalaciones 
Baños con agua mineromedicinal
Baños con hidromasaje
Chorro a presión 
Ducha filiforme
Electroterapia (radar, corrientes analgésicas, ultrasonidos, etc.)
Masaje bajo ducha
Parafangos
Personal médico durante tratamientos 
Piscina termal Quiromasajes, drenaje linfático manual, reflexología podal


Aplicacions: Aparato digestivo, Apartao respiratorio, Estrés, Metabolismo y nutrición, Reumatismo y aparato locomotor