Utiel Gastronòmica 2017

Utiel Gastronòmica se celebra del 20 al 22 d’octubre en el passeig de l’Albereda d’Utiel.

Si vols gaudir de la millor gastronomia no et perdes aquest certamen. Embotits, formatges, coques magres, ajoarriero, vins de la D.O. Utiel-Requena, dolços típics com les molles dolces i altres plats autòctons ompliran el Passeig de l’Albereda d’Utiel el cap de setmana vinent.

El recinte també acollirà degustacions populars de plats tradicionals de la comarca elaborats per les associacions de mestresses de casa de la comarca i showcookings, a més de comptar amb un ampli programa d’activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen un concurs de cuina amateur i una gastroludoteca.

El ‘Bus del Vi a Utiel Gastronòmica’ eixirà des del Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MUVIM) de València i tindrà diferents horaris per a poder visitar la fira. El bitllet té un preu de 9 euros i inclou el viatge d’anada i tornada València-Utiel, quatre tiquets de degustació, catavins i cassola de fang.

Els bitllets es poden reservar (telèfon 96 217 08 79), encara que també es podrà efectuar l’abonament en el moment d’accés a l’autobús.

Més informació en www.utiel.es