Sagunt a Escena 2017

«Herois i antiherois» és el lema de Sagunt a Escena 2017, que se celebra del 19 de juliol al 3 de setembre en el Teatre Romà de Sagunt.

La XXXIV edició del festival Sagunt a Escena té un dels plats forts en el concert Vestida de nit, de Silvia Pérez Cruz. Així mateix, i entre altres espectacles de dansa, el festival presentarà la companyia xinesa Tao Dance Theatre en una de les dos úniques actuacions que farà enguany a Espanya, i també el nou espectacle Fiesta, del reconegut Israel Galván, referent del ball flamenc actual.

Pel que fa a les representacions teatrals, els herois i antiherois apareixeran en els muntatges Las troyanas, de Carmen Portaceli, amb Aitana Sánchez Gijón i Ernesto Alterio entre altres intèrprets; i Calígula, dirigida per Mario Gas. Els dos espectacles visitaran el Teatre Romà a l’agost.

A més, l’Off-Romà, part fonamental del festival, inclourà, com ja féu en l’edició anterior, diferents espais urbans, que permetran acollir una vintena d’espectacles de música, teatre i dansa.

ENTRADES JA A LA VENDA

DESCOMPTES